Slušaj vest

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je ogromne promene u prethodnom periodu. Selektor Dragan Stojković odlučio je da ne pozove u tim brojne reprezentativce sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, zatim su Vlahović, Mitrović i Sergej Milinković-Savić obavestili Piksija da se neće odazvati, a još nekoliko igrača otpalo je zbog povreda.

Srbija je i veoma oslabljena bila tvrd orah za Španiju, a Aleksandar Mitrović se misterioznom porukom oglasio na društvenim mrežama. Sa druge strane, Sergej Milinković-Savić okačio je na društvene mreže niz fotografija dan pred utakmicu protiv Danske i pokazao kako voli da provodi vreme kada nema obaveze u reprezentativnom dresu.

"Ništa bolje od vremena provedenog sa porodicom", napisao je Sergej Milinković-Savić uz fotografije na kojima uživa. Pogledajte šta je Sergej objavio na svom Instagramu dan pred meč Srbije i Danske:

Nije poznato kada su nastale slike koje je Sergej podelio sa svojim pratiocima, a moguće je da ih je napravio baš tokom reprezentativne pauze početkom septembra. Podsećamo, Sergej se već pojavio na fotografijama koje su izazvale mnogo pažnje - veče pred utakmicu Srbije i Španije u Beogradu fotografisan je na treningu Al Hilala.

Tada su u opremi najboljeg tima Saudijske Arabije trenirali i srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, iako su selektoru Stojkoviću javili da zbog povreda neće biti deo nacionalnog tima. Piksi je na konferenciji za medije u Staroj Pazovi istakao da su obojica fudbalera dostavili doktoru reprezentacije dokumentaciju o svojim povredama. 

Bonus video:

Kurir sport Piksi grli Samardžića na treningu