Slušaj vest

Fudbaleri Crvene zvezde nakon reprezentativne pauze igraju protiv Napretka iz Kruševca, a to će biti i poslednja provera za tim Vladana Milojevića pred utakmicu protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona. Klub je odlučio da ulaz na stadion bude slobodan za sve navijače, a pored toga će se protiv Kruševljana crveno-beli oprostiti od legendarnog Bore Đorđevića.

Pored minuta ćutanja na početku meča, Zvezda priprema i specijalan oproštaj zbog kojeg poziva navijače da ranije zauzmu svoja mesta i tako isprate velikog umetnika, muzičara i navijača crveno-belih. Verovatno će se na stadionu čuti i neke od navijačkih pesama koje je Bora Đorđević napisao u svojoj bogatoj muzičkoj karijeri, a koje su posvećene baš Zvezdi.

Bora je čitavog života navijao za Zvezdu, od kako je kao dečak u rodnom Čačku gledao generaciju koju je predvodio Dragan Džajić. Kasnije je često odlazio na Zvezdine utakmice, a između ostalog bio je i u Bariju gde je srpski tim savladao Olimpik iz Marseja i nakon boljeg izvođenja penala postao evropski šampion.

Bonus video:

MONDO/Milutin Vujičić Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde