Slušaj vest

Crvena zvezda će ove sezone igrati u modifikovanoj grupnoj fazi Lige šampiona, a prvi meč je na programu protiv Benfike 19. septembra. Pre toga će aktuelni šampion Srbije imati obaveze u domaćem prvenstvu, na stadion "Rajko Mitić" dolazi napredak iz Kruševca, a ulaz na tribine biće besplatan!

Na taj način je Zvezda odlučila da počasti svoje navijače zbog sjajne atmosfere protiv Bode Glimta i velike podrške koju su igrači dobili u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona. Ujedno, meč protiv Napretka biće i prilika da navijači Crvene zvezde upoznaju tri nova pojačanja crveno-belih. Male su šanse da će na terenu biti povratnik Nemanja Radonijić, BiH internacionalac Rade Krunić i Silas, Štutgartov igrač na pozajmici, ali će oni svakako biti prisutni na stadionu - da isprate prvi meč tima Vladana Milojevića od kako su ga pojačali u poslednjem trenutku za Ligu šampiona.

Zvezda će protiv Napretka iz Kruševca braniti prvo mesto na tabeli u Superligi, do kojeg je u ranoj fazi sezone stigla iako ima meč manje od najbližih rivala. Crveno-beli su trenutno prvoplasirani sa 16 osvojenih bodova iz šest utakmica, odnosno pet pobeda i jednim remijem. Prate ih Čukarički, Mladost Lučani, OFK Beograd i Železničar Pančevo, a svi timovi osvojili su po 13 bodova iz sedam mečeva. Na šestom mestu, sa samo pet odigranih utakmica je Partizan koji trenutno ima 11 bodova - tri pobede i dva remija. 

Bonus video:

Kurir Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode