Slušaj vest

Fudbaleri Crvene zvezde nakon reprezentativne pauze igraju protiv Napretka iz Kruševca i to bi trebalo da bude generalna proba za tim Vladana Milojevića pred Benfiku i Ligu šampiona. Ujedno, crveno-beli će se na ovom meču oprostiti od frontmena Riblje čorbe Bore Đorđevića, ali i predstaviti navijačima Radeta Krunića, Nemanju Radonjića i Silasa - poslednja tri letnja pojačanja.

Kapije Marakane biće otvorene za sve navijače, a neće biti iznenađenje ukoliko na tribinama vidimo i Novaka Đokovića, nakon što on završi sa svojim obavezama. Za slučaj da ne stigne, Novak Đoković je danas posetio stadion "Rajko Mitić".

"Nole je danas posetio Marakanu i došao da se uveri da je spremna za proslavu svog 61. rođendana. Vidimo se u subotu da zajedno uveličamo slavlje i bodrimo crveno - bele do nove pobede", navodi se na Zvezdinom profilu, uz fotografiju Novaka Đokovića na najvećem srpskom stadionu.

Podsećamo, Novak Đoković je ovih dana u Beogradu jer reprezentacija Srbije igra protiv Grčke u hali "Aleksandar Nikolić". Mečevi se igraju za vikend, a srpski tim neće imati priliku da obezbedi plasman na završni turnir Dejvis kupa za ovu godinu i kasnije se tamo bori i za još jedan veliki trofej srpskog sporta. Ranije u toku godine reprezentacija je u Kraljevu, bez Novaka Đokovića, ubedljivo poražena od Slovačke (4:0), koja će igrati na završnom turniru.

Bonus video:

MONDO Đoković