Slušaj vest

Partizan je doveo Mihajla Ilića i Papea Furera, ali neće uspeti da finalizuje transfer Lazara Romanića, prenosi "Telegraf". Već duže od dve nedelje trajala je Partizanova muka sa pronalaskom zamene za Mateuša Saldanja i na kraju je izbor pao na špica Železničara iz Pančeva, međutim na kraju je došlo do preokreta u pregovorima.

Nezvanične informacije govore da su Pančevci promenili finansijske uslove transfera (sa 500 hiljada digli otkupnu cenu na 800), dok je istovremeno u pregovore "upao" i jedan klub iz Turske. Zbog te ponude Romanić je otputovao iz Srbije.

Partizan će tako ostati bez željenog pojačanja u napadu za koga je dao i više nego što je planirao. Poslali su crno-beli i Janka Jevremovića u Pančevo, ali sve je bilo uzalud jer su nastali problemi oko obeštećenja koje je iznenada podignuto za 300 hiljada evra. Nije pomogla ni velika Romanićeva želja da karijeru nastavi u Partizanu, pa će đak Crvene zvezde karijeru nastaviti u Turskoj. Osim, ako ne dođe do velikog preokreta, ali malo je vremena - prelazni rok u Srbiji završava se 13. septembra.

Podsetimo, Romanić (26) je ove sezone postigao četiri gola za Železničar i jedan je od najzaslužnijih što dele drugo mesto sa Čukaričkim, Mladosti i OFK Beogradom. Prošle sezone dao je deset golova u Superligi.

BONUS VIDEO:

Kurir Partizan, grobari

(Telegraf/MONDO/Milutin Vujičić)