Slušaj vest

Partizan je doživeo šokantan poraz od OFK Beograda u Zaječaru. Preokretom u završnici meča, "romantičari" su slavili golovima Aleksandra Paločevića iz penala i Filipa Stojiljkovića na pas Nikole Mituljikića.

Posle trećeg uzastopnog superligaškog meča bez pobede, nakon kojeg Partizan ima čak osam bodova manje od Zvezde, uz odigran meč manje, trener crno-belih Aleksandar Stanojević dao je kratku izjavu za TV Arena sport.

"Šta da kažem...Šokantanta utakmica za nas, imali smo na 2:1 stopostotnu šansu za 3:1, a posle toga smo neverovatno psihološki pali i desilo se šta se desilo", kazao je on.

Nije hteo Stanojević posle toga da govori o predstojećem 174. večitom derbiju, zakazanom za ponedeljak 23. septembar. "Šta da pričamo o derbiju, sad je ovo za nas šokantno izuzetno. Moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo. To je to", kazao je Stanojević.

I na konferenciji za novinare u Zaječaru on je govorio kratko: "Čestitao bih ekipi OFK Beograda na pobedi. U prvom delu imali smo većim delom dobru igru i aktivan, pozitivan rezultat. Na 2:1 imali dobru šansu za 3:1, ali onda je krenuo neshvatljiv pad, nesigurnost u odbrani cele ekipe, lako su nam dolazili u 16 metara, kažnjavali nas, pravili smo neshvatljive greške, izgubili samopouzdanje i utakmicu. Veoma je teško za sve nas da ovako izgubimo utakmicu. Čestitamo OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, idemo dalje"

MN Press Gol OFK Partizan