Murinjo pobesneo na sudiju, pa gurao laptop ispred TV kamere: Posle Tadićevog gola pravio cirkus! (Video)

Nakon što je Žoze Murinjo na vrlo inovativan način kukao sudijama, morao je da dobije žuti karton.

x/printscreen

Nikada se neće promeniti Žoze Murinjo! Portugalac je ove sezone seo na klupu Fenerbahčea i ni u Turskoj nije prestao da pravi šou. Njegov tim je savladao Antaliju sa 2:0, a na tom meču su opet Posebnom sudije bile krive. Nakon gola Dušana Tadića sa penala za 1:0 drugi pogodak je poništen. 

Sa tim se Murinjo nikako nije složio i prvo je protestovao kod sudija, da bi nakon toga otišao korak dalje. On je zapravo na laptopu našao snimak gola, pustio na njemu usporeni snimak pogotka i zatim to stavio ispred kamera. Dok su gledaoci u Turskoj mogli u kadru da vide Murinjov laptop to je očigledno neko dojavio sudiji, pa je arbitar otišao i besnom Žozeu pokazao žuti karton. 

Do kraja utakmice uspela je ekipa iz Istanbula da postigne još jedan gol, a osim Tadića koji je bio igrač utakmice nastupao je i Filip Kostić. Zamenio je štopera Armanda Đikua u 46. minutu i ostao na terenu do kraja meča. Pogledajte Murinjov šou i žuti karton: 

Nakon što je u prošlom kolu Galatasaraj razbio Fener u derbiju 3:1 sada su ipak igrači Žozea Murinja pokazali kvalitet i pobedom su stigli do drugog mesta na tabeli. Imaju tri boda manje od Galate, ali i bod više od Samsuna.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Dušan Tadić izjava  MONDO/Milutin Vujičić