Katastrofalna greška golmana Crvene zvezde: Kapiten Glazer poklonio gol protivniku!

Francuzi su savladali Izrael, a Omri Glazer im je velikom greškom pomogao u tome.

Youtube/Téléfoot/printscreen

Golman Crvene zvezde Omri Glazer imao je čast da ponese kapitensku traku oko ruke na meču Izraela i Francuske u ovkriu A divizije Lige nacija, ali taj susret neće pamtiti po dobrom. Obeležio ga je velikom greškom za prvi pogodak Francuza, već u sedmom minutu meča, kada mu se lopta izmigoljila iz ruku i jedva prešla liniju iza njegovih leđa.

Iako je šut Eduarda Kamavinge bio relativno lak za odbraniti, čuvar mreže reprezentacije Izraela nije uspeo u tome. Pokazao je da se ne nalazi u idealnoj formi poslednjih nekoliko nedelja, od kako se vratio na teren posle povrede koja ga je mučila tokom leta. U vrlo kratkom roku primio je gol iz slobodnog udarca u svoj ugao protiv Benfike, zatim i sličan protiv Intera, dok je protiv IMT-a u Superligi vadio loptu iz mreže nakon šuta sa 40 metara.

Bilo je tu i sitnijih grešaka, a čini se da je ona napravljena u dresu reprezentacije najveća u sezoni za Glazera. Čak je i Kamavinga bio zbunjen zbog postignutog gola, jer mu je samo nekoliko sekundi ranije delovalo da će golman Crvene zvezde lako zaustaviti njegov udarac. Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča:

Izrael - Francuska 1:4  Youtube/Téléfoot

Inače, Francuska je pobedila Izrael (4:1) na neutralnom terenu u Budimpešti i tako postala treći tim u grupi koji je to uradio. Izraelci su nakon poraza od Belgije i Italije još jednom ostali praznih šaka i čini se da su najslabiji tim u A diviziji Lige nacija. Nemaju nijedan osvojeni bod, mrežu rivala tresli su tek tri puta, uz devet primljenih pogodaka!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Omri Glazer izjava  Kurir