Slušaj vest

Nikola Jokić dočekao je duel u reprezentaciji Srbije protiv svog velikog rivala iz NBA lige, Džoela Embida. Kamerunac koji je dobio francuski, pa američki pasoš bio je zbog Nikole na mukama u Abu Dabiju, gde prvi put igra za nacionalni tim SAD u utakmici protiv Srbije.

Najpre ga je Jokić mučio igrajući u reketu Amerike, okretom koji će mladim košarkašima biti pokazivan kao demonstracija igre na "niskom postu". Uživajte u klasi najboljeg košarkaša sveta:

Na drugoj strani, Embid se komično odbio od Jokića i padao po parketu pokušavajući da iznudi prekršaj srpskog centra. Kao da udara u zid, Džoel se rušio na teren u neuspešnim apelima na sudiju da mu dosudi slobodna bacanja. Moraće ipak malo čvršće od ovoga:

Duelom Srbija - Amerika završeno je učešće našeg tima na pripremnom turniru u Abu Dabiju, posle kojeg se vraća u Beograd, na dva poslednja testa - protiv Japana u nedelju i Grčke u ponedeljak, oba u Beogradskoj areni. Potom će se ekipa Svetislava Pešića preseliti u Francusku, gde će u Lilu igrati protiv SAD, u prvom kolu Olimpijskih igara.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

TikTok/inabudhabi Nikola Jokić izgubio dres Srbije