Slušaj vest

Reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Košarkaši su u meču za odličje savladali Nemačku, a taj susret pratio se i u regionu. Na internetu je već postao hit snimak na kojem hrvatski komentator prati završnicu susreta, koji je prekidan zbog tekvondo meča!

Hrvatski komentator bio je impresioniran igrom Srbije i u četvrtfinalu protiv Australije, kada je otvoreno navijao za naš tim. Tada je četa Svetislava Pešića napravila najveći preokret u istoriji Olimpijskih igara i nakon "-24" vratila se u meč, pobedila i otišla do borbe za medalju.

Srbija je kasnije poražena od SAD u spektakularnom meču, ali je uspela da stigne do medalje. U meču za bronzu srpski tim je impresivnom igrom savladao Nemačku, aktuelnog svetskog šampiona sa Mundobasketa na Filipinima u jesen 2023. godine. Poslušajte komentare Hrvata tokom meča Srbije i Nemačke:

Meč je u jednom trenutku prekidan kako bi bila prikazana tekvondo borba, a zatim su gledoaci u Hrvatskoj imali priliku da odgledaju kraj susreta i vide kako srpski tim osvaja bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Kurir/Dado Đilas Pobeda Srbije protiv Nemačke OI

BONUS VIDEO:

RTS1 slavlje košarkaša srbije