Slušaj vest

Ne zna čovek šta da istakne prvo kada je dodela bronzanih medalja reprezentaciji Srbije u košari u pitanju. Napravili su neviđeni šou naši košarkaši kada su se popeli na postolje, a jedan od glavnih bio je Nikola Jokić. Član idealnog tima košarkaškog turnira Olimpijskih igara bio je jedan od glavnih na proslavi koja se održala pred dodele medalja, a i na dodeli je bio prilično veseo.

Videli smo kako su mu oči "na pola koplja", a delovalo je da jedva stoji na postolju. Sad, da li je tu ulogu odigrala njegova ogromna minutaža tokom turnira, ili burna proslava bronze uz pesme, tompuse i pivo, procenite sami. Vidimo da je Jokić bio u zagrljaju Dejana Davidovca, a naslonio se na drugove ispred Nikolu Milutinova i Marka Gudurića. 

Na dodeli medalja videli smo kako se Bogdan Bogdanović dogovara sa glumcem Omarom Sijem za slikanje i druženje posle dodele, a i Aleksu Avramovića u zagrljaju Tjerija Anrija. A evo kako je Nikola Jokić izgledao: 

RTS Nikola Jokić na dodeli medalja

Srbija je na ovim Olimpijskim igrama prvo izašla iz teške grupe sa SAD, Južnim Sudanom i Portorikom i to tako što je naš tim pobedio dva preostala rivala posle poraza od Amerikanaca. Zatim smo uspeli impresivno da se vratimo u meču sa Australijom u četvrtfinalu, a onda je došao tesan poraz od Sjedinjenih Država, uz neke dosta diskutabilne sudijske odluke. Na kraju su u ranom jutarnjem terminu košarkaši Srbije pobedili svetskog šampiona Nemačku u meču za bronzu. 

RTS/screenshot Olimpijske medalje Srbija

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

RTS Nikola Jokić na dodeli medalja