Slušaj vest

Srbija je osvojila pet medalja na Olimpijskim igrama, krenulo je od Zorane Arunović i Damira Mikeca koji su osvojili zlato u streljaštvu, Novak Đoković je sledeći uzeo najsjajnije odličje, pa su zlato osvojili i srpski vaterpolisti. Tekvodistkinja Aleksandra Perišić donela je srebro, košarkaši su doneli bronzano odličje. Svima njima zajednička je jedna nagrada - kutija koju su dobili uz medalje.

Na društvenim mrežama jedno od glavnih pitanja je upravo to. Šta se nalazi unutra i šta to dobijaju svi osvajači medalja. Odgovor ne morate da čekate dugo. Australijska plivačica Brijana Trosel je još tokom prve nedelje takmičenja objavila snimak na kom se može videti i šta se nalazi unutra.

Polako je otpakovala sve i pokazala da se u njoj nalazi mapa sa glavnim obeležjima Pariza. Vide se Ajfelov Toranj, katedrala Notr Dam, muzej Luvr, uz nekoliko detalja vezanih za Olimpijske igre. Jedan interesantan poklon koji će sigurno da pamte svi sportisti. Detalj koji će da ih podseti na uspeh koji su ostvarili u Parizu.

Kurir/Dado Đilas Košarkaši Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu 2024

Pogledajte i kako izgleda taj poklon:

BONUS VIDEO:

RTS/screenshot Dodela medalja košarkašima Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu