Slušaj vest

Kako stvari stoje, ništa od Filipa Petruševa u dresu Crvene zvezde! Olimpijakos je upravo postavio video na kome su reprezentativci Srbije Nikola Milutinov i Filip Petrušev koji su se priključili pripremama za narednu sezonu, tako da je izvesno da crveno-beli iz Pireja računaju na krilnog centra. 

Petrušev se pominjao celo leto kao mogući povratnik među crveno-bele. On je u sezoni 2022/23 nosio dres Crvene zvezde, a zatim se oprobao u NBA. Pošto nije igrao ni u Filadelfiji ni u Sakramentu on je sezonu završio u Olimpijakosu. Iako na početku nije igrao pred kraj sezone se izborio za minutažu i na Olimpijskim igrama potvrdio sjajnu formu. 

Trener Jorgos Barcokas takođe čeka da vidi šta je sa Mustafom Folom. Prvi centar Olimpijakosa je povredio levo stopalo i najverovatnije će morati na operaciju. To bi značilo odsustvo čak i do pet meseci, a takav razvoj situacije sigurno ostavlja Petruševa u timu, čak iako se iz NBA vratio Saša Vezenkov. Bez Fola u ekipi ispod koša ostaju kao opcije Nikola Milutinov i Mozes Rajt, ali i Petrušev koji može da igra i kao centar.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: