Slušaj vest

Loše vesti su potvrđene, sada je i Olimpijakos javio da je Nikola Milutinov van terena za početak nove sezone! Nakon što se povredio na treningu dan pred utakmicu sa Crvenom zvezdom ispostavilo se da je pored uganuća zgloba povredio i tetivu pa će biti van terena četiri do šest nedelja. 

To znači nekoliko stvari, a prva je da će propustiti meč Superkupa Grčke i da će uz to biti van terena za početak takmičenja u Evroligi. Sigurno je da će propustiti prvo kolo i meč sa Fenerbahčeom, a mala je verovatnoća da zaigra i protiv Žalgirisa. Ako ne bude sve bilo u najboljem redu moguće je da propusti i mečeve sa Olimpijom, Anadolu Efesom. Za Bajern, Real i Barsu će već sigurno biti spreman, mada se strahovalo da bi i te mečeve mogao da propusti. 

Jasno je sada da Olimpijakos nema nameru da pusti Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, pa će tako morati crveno-beli iz Beograda da računaju na Dejana Davidovca, Majka Dauma i Dalibora Ilića. Tim iz Pireja ima problema jer je prvi centar ekipe Mustafa Fol povređen i možda ga neće biti na terenu pola godine, pa je jedini klasični centar u timu Mozes Rajt. Zato će Petrušev "uskočiti" kao pomoć, dok će četvorku pokrivati Saša Vezenkov i Alek Piters. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nikola Lalović Nikola Milutinov