Slušaj vest

Nikola Jokić je iz prvog reda u Dubaiju video pobedu Mege protiv domaćeg tima, a posle toga je otišao u svlačionicu svoje bivše ekipe. Tamo je održao govor i proveo nekoliko trenutaka sa igračima koji to sigurno nikad neće zaboraviti.

"Bilo je uživanje gledati vas. Voleo bih da i ja imam i dalje tu radost i tu želju kakvu ste imali vi danas. Hvala vam", rekao je Jokić izabranicima Marka Baraća, koji su burno proslavili trijumf protiv debitanta u ABA ligi.

Nakon što je Dubai na otvaranju sezone pobedio Crvenu zvezdu, domaći navijači su sa velikim iščekivanjem ušli u dvoranu i na ovaj meč, u kojem su imali privilegiju da vide najboljeg košarkaša sveta.

U društvu svog menadžera Miodraga Miška Ražnatovića, saigrača Vlatka Čančara i drugih, kao i vlasnika Denvera, Jokić je pratio meč i očigledno uživeo u uspehu momaka u roze dresu, koji je i sam nosio do pre 10 godina.

Mega je pobedila 83:80, a najefikasniji u njenom timu bili su Kosta Kondić i Filip Jović sa po 16 poena, Džek Kajil ubacio je 15, Mihailo Petrović 13, Bogoljub Marković 11...

Dragana Stjepanović/ABA liga Nikola Jokić