Slušaj vest

Argentinski košarkaš Luka Vildoza ove sezone je promenio klub i boju na dresu, ali je ostao u Grčkoj - iz Panatinaikosa prešao je u Olimpijakos i čini se da će mu Jorgos Barcokas davati više šansi nego Ergin Ataman prethodne sezone. Bivši igrač Crvene zvezde ove sezone će imati mnogo bolje uslove da odigra sjajno, pošto će u Grčkoj nastupati i njegova verenica - najlepša srpska odbojkašica, Milica Tasić.

Upravo je nekadašnja odbojkašica Crvene zvezde ubedila Luku Vildozu da jedan zdravstveni problem reši na neobičan način. Mnogi su na početku sezone primetili mali crni predmet na levom uhu Argentinca, ali retko ko je znao čemu on služi. Liči na blutut slušalicu, a zapravo terapeutska minđuša ima jako dejstvo na procese u mozgu i trebalo da bi da smanji migrene temperamentnog beka tima iz Pireja.

"Patim od migrena, a one često utiču i na moj vid. Nadam se da ću prevazići taj problem koristeći ovu metodu. Ne želim više da patim od migrena. Želeo bih da se zahvalim svojoj partnerki koja me je ohrabrila da pokušam sa ovom metodom. Imam i recept lekara, sve je prema propisima", rekao je Luka Vildoza grčkoj "Gazeti" i objasnio o čemu se radi: "To je terapeutska minđuša. Nije mi dozvoljeno, ali ni ne želim da je skinem. Radujem se što ću prevazići ovaj problem ovom metodom i tada ću je odmah skinuti."

Luka Vildoza nosi terapeutsku minđušu zbog Milice Tasić
Georgia Panagopoulou/ANA-MPA 

Terapeutska minđuša pritiska određenu tačku u uhu i menja ravnotežu u mozgu, smanjujući šanse da se pojavljuju migrene. Luka vildoza je već nekoliko puta ove sezone igrao sa malim crnim predmetom na uhu, a ima i situacija kada ga "zaštiti", odnosno zalepi flasterima da bi ga prikrio.

Inače, ljubav Luke Vildoze i Milice Tasić cveta, nedavno se dogodila i veridba koja najavljuje brak dvoje uspešnih sportista. Jedan od najlepših sportskih parova u Evropi, pa možda i na svetu, ubrzo bi trebalo da izgovori sudbonosno da! Pogledajte kako izgledaju Luka i Milica:

Instagram/printscreen/lucavildoza Luka Vildoza i Milica Tasić

Bonus video:

Kurir Luka Vildoza i Milica Tasić posle utakmice