Partizan u sredu 30. oktobra od 20.45 dočekuje Monako. Međutim, crno-beli neće moći da odigraju meč na dobro poznatom mestu - u Beogradskoj areni. Parni valjak će rivala dočekati u nekadašnjem Pioniru, odnosno dvorani "Aleksandar Nikolić". To je izazvalo zabrinutost vlasnika sezonskih ulaznica, ali je pronađeno rešenje.

Navijači sa nivo 400 neće moći da uđu na utakmicu, ali je klub rešio da im novac refundira u tokenima i uz to omogući besplatan ulaz na fudbalsku utakmicu Partizana i Radničkog iz Kragujevca. Ulaz će biti omogućen vlasnicima karata za nivo 100, nivo 200 i nivo 300 (Skaj boks), dok ulaznice za sektor "Grobari Jug" neće važiti, kao i za nivo 400. Ipak, klub je pronašao rešenje.

img-20241028-wa0073.jpg
partizan.basketball 

"Uz iskreno izvinjenje svim vlasnicima sezonskih karata za nivo 400 koji će usled nastalih okolnosti ostati uskraćeni za mogućnost praćenja utakmice protiv Monaka, klub će im refundirati 35% cene dnevne ulaznice za njihov sektor, što je jednako dobiti koju bi ostvarili da su svoju ulaznicu prodali putem "risel" opcije. (Nivo 400 centar će dobiti 1.050 dinara u tokenima kroz svoje profile, dok će Nivo 400 bok i zapad, u tokenima dobiti po 875 dinara). Takođe, u dogovoru sa FK Partizan, vlasnicima sezonskih ulaznica za nivo 400 će biti omogućen besplatan ulaz na prvu narednu utakmicu koji će FK Partizan igrati na stadionu JNA. U subotu, 9. novembra, crno-beli dočekuju Radnički iz Kragujevca", stoji u objavi kluba.

Struktura ulaza izgleda ovako:

  • Ulaz D: Grobari Jug
  • Ulazi A, B i C: Standard 1 i 2
  • Ulaz VIP 1 (Stepenice između ulaza C i D): Premium i Premium Gold
  • Ulaz VIP (Stepenice između ulaza A i B): Superior Gold, Sky Box, KK Partizan
  • Ulaz Parter B: Superior, Court Side 3 i Court Side 4
  • Ulaz Parter 4: Friends & Family
  • Ulaz Press ispod tribine D: Press, Court Seat, Bench Seat, Court Side 1 i 2
  • Ulaz 2: Službeni ulaz za igrače i članove stručnog štaba

BONUS VIDEO: 

MONDO Navijači Partizana u Areni zovu na meč u Humskoj