Zvezdina bomba stiže pravo sa Olimpijskih igara: Filip Petrušev blizu povratka, otkriveni detalji!

Filip Petrušev će po svemu sudeći ponovo biti košarkaš Crvene zvezde

YOAN VALAT/EPA

Filip Petrušev je na putu povratka u Crvenu zvezdu! Iako se nedeljama i mesecima nagađa da li će se centar Srbije vratiti na Mali Kalemegdan iz Olimpijakosa, to će se po svemu sudeći dogoditi posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je osvojio bronzanu medalju sa Srbijom.

Navodno je dogovor Petruševa i Zvezde postignut pre nedelju dana i on će doći u tim Janisa Sferopulosa da bude startni krilni centar. Za njega navodno neće biti plaćeno obeštećenja, već će Crvena zvezda preuzeti njegovu platu od Olimpijakosa, tima u kojem je odigrao prošlu sezonu nakon povratka iz Amerike i kratke epizode u Filadelfiji.

Prema istim informacijama, dolaskom Filipa Petruševa biće završen prelazni rok Crvene zvezde, nakon dolaska nekoliko zvučnih pojačanja, počev od povratka asova Barselone Nikole Kalinića i Virtusa Ognjena Dobrića, dolazaka plejmejkera Baskonije Kodija Milera-Mekintajera, šutera Olimpijakosa Ajzeje Kenona, centra Mege i takođe reprezentativca Srbije Uroša Plavšića...

Petrušev je tokom juna pregovarao sa čelnicima Crvene zvezde u Beogradu, a njegov agent Miodrag Miško Ražnatović objašnjavao je da dogovor ne može biti postignut niti razmatran dok Olimpijakos ne dovede pojačanje na krilno poziciji. S obzirom na to da je nekoliko dana kasnije nekadašnji MVP Evrolige Saša Vezenkov potpisao za Olimpijakos i vratio se iz NBA lige, otvorio se prostor za povratak Petruševa u Srbiju i u Zvezdu posle godinu dana.

This browser does not support the video element.

slavlje košarkaša srbije  RTS1