Slušaj vest

Olimpijske igre i zvanično su otvorene u petak uveče ceremonijom na reci Seni u Parizu, a čovek koji je nosio zastavu u ime Italije Đanmarko Tamberi izgubio je svoju burmu tom prilikom i morao je da se izvinjava svojoj supruzi. Cela ceremonija trajala je nekoliko sati i on će je zauvek pamtiti.

Posle svega što se dogodilo oglasio se na svom Instagram nalogu i poslao poruku svojoj supruzi Kjari. "Ljubavi moja, žao mi je. Previše vode, previše izgubljenih kilograma u prethodnih nekoliko meseci ili možda veliki entuzijazam zbog ovoga što smo radili. Verovatno sve tri stvari zajedno. Činjenica da sam čuo na ceremoniji, da sam video kako leti. Ispratio sam to pogledom dok nisam video da odskače na brodu. Tračak nade. Nažalost, odskok je bio u pogrešnom smeru i video sam kako upada u vodu kao da je to bilo jedino mesto gde je želeo da ode. Nekoliko trenutaka koji su trajali kao večnost", počeo je Tamberi.

Nastavio je da objašnjava. "Ako je bilo suđeno da se dogodi, onda je to bilo na najboljem mestu. Biće zauvek u gradu ljubavi, dok ja nosim italijansku trobojku. Držao sam zastavu što je više moguće tokom ceremonije otvaranja, jednog od najvažnijih sportskih događaja na svetu. Da sam morao da izmislim izgovor, nikada ne bih bio ovoliko kreativan. Možda sve ovo ima i neku vrstu poetske pravde. Ako želiš, bacićemo i tvoj u reku, da budu zajedno zauvek. Onda ćemo imati još jedan izgovor da obnovimo naše zavete, ono što si oduvek tražila i da se opet venčamo. Volim te mnogo. Možda će biti lepše ako kući donesem još veće zlato.", poručio je Đanmarko.

Naravno, videla je to i njegova supruga koja je ostavila komentar. "Samo ti možeš nešto ovako da pretvoriš u nešto romantično", napisala mu je ona.

BONUS VIDEO:

RTS/Printscreen Novak Đoković se krsti pred početak Olimpijskih igara