Slušaj vest

Kakav smo meč gledali na otvaranju Super rukometne lige Srbije! Na startu takmičenja Crvena zvezda je u punim Šumicama dočekala Vranje i na kraju su ekipe podelile bodove 28:28 (14:13), a heroj meča bio je 45-godišnji Dejan Zlatanović! 

Iskusni golman koga znamo iz velikog broja srpskih klubova sada je stao na gol Vranja i na kraju je uspeo da odbrani sedmerac i sa 14. odbranom na meču da obezbedi bod za svoj tim. Marko Knežević je izveo udarac sa sedam metara, ali je propustio da donese pobedu,

Crvena zvezda koja je na TV Turniru šampiona u Doboju izgledala odlično sada je bila jako bleda i Vranje je na deset mintua do kraja imalo 24:21 i loptu u rukama, ali je na kraju na minut i po do kraja domaći tim uspeo da izjednači. Na kraju su Bogdan Utvić sa osam, Zlatko Dragoljević sa sedam i sjajni pivot Vladimir Jevtić sa šest golova uz Zlatanovića doneli bod Vranjancima, za koje izgleda ove sezone opstanak neće biti problem. 

Crvena zvezda u kojoj se ove godine nadaj makar četvrtom mestu i plejofu nije blistala, videli smo mnogo promena i malo ritma u igri. Marko Knežević je dao osam golova, Miloš Bujišić, Ivan Horvat i Nemanja Momčilović su po četiri puta pogađali. Pred večiti derbi sa Partizanom narednog vikenda ne izgledaju stvari dobro za crveno-bele. 

U subotu Obilić dočekuje Dinamo iz Pančeva, a Kolubara Metaloplastiku. U nedelju Radnički igra sa Dubočicom, a Jugović sa Rudarom iz Kostolca a debi prvog kola igraće Vojvodina i Partizan koji su se već sastali u finalu Superkupa

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arenasport/printscreen Vojvodina rukomet