Slušaj vest

Nakon što smo u finalu Superkupa Srbije za rukometaše videli da se u potpunosti na teren vratio Milan Jovanović koji je crveno-belima i doneo trofej, sada su došle dobre vesti vezane i za Stefana Dodića. Talentovani srednji bek nije teže povređen! 

MVP Evropskog prvenstva za juniore 2022. godine konačno se posle još jedne duže pauze vratio na teren, ali je posle nekoliko minuta u igri stao na nogu Veljka Popovića i morao je napolje. Ono što je brinulo sve je to što nije mogao sam da napusti teren, već su ga jedan saigrač i jedan igrač Partizana izneli napolje.

Srećom stradao je samo zglob i neće biti Dodića u utorak na meču prvog kola između Vojvodine i Partizana, ali se očekuje za početak Lige Evrope i meč sa Nekseom, ali i već u drugom kolu Super rukometne lige kada Vojvodina gostuje Metaloplastici

Stefan Dodić je posle Evropskog prvenstva na kome je dominirao i bio ubedljivo najbolji igrač trebalo da napravi korak više, ali su krenule povrede. Prošle godine ga je Alem Toskić doveo u Celje, ali tu nije ni debitovao, pa je povređen došao u Vojvodinu. "Skinuo" se za meč sa Partizanom, ali se ispostavilo da se povreda iskomplikovala, pa se onda povredio na meču četvrfinala kupa sa Crvenom zvezdom i praktično ga nije bilo u timu sve do sada. Valjda će od Metaloplastike krenuti neki novi list u njegovoj karijeri, a do tada će glavna kreativna snaga Vojvodine i dalje biti iskusni Baris Puhovski. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arenasport/printscreen Vojvodina rukomet