Slušaj vest

Novak Đoković uživa na Vimbldonu. Posle direktnog prolaska u polufinale, zbog povrede Aleksa de Minora, imao je više vremena za svoje najbliže. Tako je iskombinovao sve to i sa svojom decom je odradio trening u vimbldonskom kompleksu. Po slikama se vidi da im je bilo baš zabavno.

Stefan voli tenis i njega smo često viđali sa reketom u rukama kako trenira i sa Novakom, a i sa svojim vršnjacima. Deluje da želi da se bavi "belim sportom" i često je aktivan i u loži srpskog tenisera i prati svaki njegov potez. Za razliku od njega Taru zanimaju druge stvari, Nole je ispričao i da uči da svira violinu i zbog nje ima takvu proslavu posle pobeda. Sada je i ona odlučila da im se pridruži na teniskom terenu i da zaigra sa njima.

Brzo su se proširile fotografije na društvenim mrežama, igrao je u jednom momentu i posebnu vrstu miks dubla Novak zajedno sa Stefanom i Tarom na istoj strani terena, a Stefan je imao i jedan smeč na mreži koji je zaradio aplauze. Pogledajte i kako je sve to izgledalo na terenu:

John Walton / PA Images / Profimedia Novak Đoković sa Stefanom i Tarom trenirao na Vimbldonu

Inače, u prolazu je bio i Karlos Alkaraz koji se pozdravio sa Novakovom decom i malo je popričao sa njima. Ono što je zanimljivo jeste da je manja razlika u godinama između Stefana i Karlosa, nego između španskog asa i Novaka. Nole je rođen 22. maja 1987. godine, Alkaraz 5. maja 2003, a Stefan 22. oktobra 2014. godine. Ukoliko on odluči da se bavi tenisom, možda jednog dana budemo opet gledali meč na Vimbldonu, dok na semaforu piše Đoković - Alkaraz. Samo sa Stefanovim imenom.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

instagram/k1ngkyrg1os Novak i Nik igraju tenis