Slušaj vest

"Novače, kaži mi, ko je pobedio u košarci". To je poruka koju je bivši američki teniser Mardi Fiš poslao Đokoviću putem društvenih mreža. Želeo je da "pecne" srpskog asa posle poraza Srbije od Amerike u dramatičnoj završnici u polufinalu Olimpijskih igara. Neće to pamtiti po lepom, pošto su ga mnogi isprozivali.

Među njima je i bivši Novakov trener Boris Beker. Javio mu se Nemac na društvenim mrežama i "spustio ga" zbog svega što je napisao. "Ej, Mardi, moraš da budeš iskren. Ponekad sreća pobedi timski rad. Individualni genijalci Stef Kari i Lebron Džejms sprečili su sramotu", napisao mu je Beker.

Stigao je brzo i Fišov odgovor. "Bila je odlična utakmica. Moj čovek Stef, njemu su bili potrebni svi ti poeni. Srbi su bili toliko dobri", poručio je Mardi.

Kurir/Dado Đilas Suze košarkaš

Jasno je da je njegova ideja bila da se našali, mada nisu mnogi prihvatili tu šalu. Posebno svi oni koji su navijali za Srbiju protiv drim-tima među kojima su bili i mnogi ljudi iz Amerike. Posebno oni koji navijaju za Denver i za Nikolu Jokića.

Tako je jedan od njih izvukao i statistiku Novaka Đokovića protiv petorice najboljih američkih tenisera trenutno - Tejlora Frica (9-0), Tomija Pola (1-1), Bena Šeltona (1-0), Sebastijana Korde (1-0) i Francisa Tijafoa (1-0). Dakle, u ukupnom skoru Novak ima 14-0 protiv njih.

BONUS VIDEO:

RTS Bogdan Bogdanović teši Ognjena Dobrića