Slušaj vest

Mediji u Bosni i Hercegovini navode da je Nihad Mujakić blizu odlaska iz Partizana! Reprezentativac Bosne i Hercegovine došao je da pojača zadnju liniju, a u sastavu sa realno samo tri štopera uspeo je da ispadne iz tima kod Save Miloševića koji mu je donedavno bio i selektor. 

Na meču sa Novim Pazarom izašao je na poluvremenu i zamenio ga je Kervin Arijaga, koji je potom odigrao svih 90 minuta na poziciji štopera u meču sa Čukaričkim. Iako je zadnji vezni dao mu je poverenje Milošević nazad, dok je Mujakić bio na klupi, a De Medine nije bilo nigde.

"Sportsport" navodi da postoji velika verovatnoća da će Mujakić biti jedan od prvih koji će napustiti ekipu i da će već u januaru napustiti klub. On ima 26 godina i nakon Sarajeva igrao je za Kortrajk, Hajduk iz Splita i Beveren, a onda se vratio na Koševo. Posle dve sezone u Ankaragučuu je stigao u Partizan i za sada je odigrao deset mečeva u ligi za crno-bele. Ipak sva je prilika da se neće još dugo zadržati na istom mestu.

Pošto deluje da je Natan De Medina takođe otpisan, jedini štoper na koga se izgleda ozbiljno računa u Humskoj je Mihailo Ilić, a on je na pozajmici iz Bolonje. Tako da praktično izgleda kao da će Partizan na startu naredne sezone morati da menja kompletnu štopersku liniju. 

(MONDO, Sportsport.ba, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir televizija Ivica Iliev nije više sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan a Slovenac Zlatko Zahović ima najveće šanse da preuzme ulogu!