• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd dobija "AUTO BIOSKOP", a evo i kada startuje!

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Prema odluci Vlade, zbog pandemije koronavirusa, bioskopi i pozorišta neće raditi duže vreme, ali grad Beograd ima rešenje!

Gradonačelnik Beograda, Goran Vesić rekao je da će parkiralište na Adi Ciganliji tokom letnjih večeri biti pretvoreno u bioskop, dok će se na otvorenom stadionu "Tašmajdan" u večernjim časovima odigravati pozorišne predstave.

"Postigli smo dogovor sa Kombank dvoranom da se parkiralište na Adi Ciganliji od 1. juna do kraja leta pretvori u bioskop na otvorenom u večernjim satima, u kome će se gledati filmovi iz automobila", rekao je Vesić i dodao da će program obezbediti Kombank dvorana.

Možda će vas zanimati

Kako je rekao, u prvoj fazi, od 1. juna do 1. jula, bioskop će biti besplatan, a od prvog dana jula krenuće se sa naplatom karata. 

Kako je naveo, tako nešto u glavnom gradu nije bilo poslednjih decenija i dodao da na taj parking može da stane dosta automobila i da u neposrednoj blizini nema stambenih zgrada, tako da prikazivanje filmova neće smetati sugrađanima.

Kako bi se iskoristio prostor na otvorenom, zamenik gradonačelnika je najavio i održavanje pozorišnih predstava na otvorenom.

"Ponudićemo našim pozorištima, kulturnim insitucijama da tokom leta na Tašmajdanu imaju pozorišne predstave, koncerte i slično, kako bismo omogućili građanima da vide nešto što nisu mogli ovih meseci", rekao je Vesić.

Direktor Kombank dvorane Igor Stojanović istakao je da će građani biti u mogućnosti da pogledaju filmove koji su bili na repertoraru, ali su, zbog epidemije, prekinuli svoj bioskopski život.

"Poštovaće se sve mere, distanca između automobila će biti obezbeđena, a u samom vozilu moći će da budu dve osobe ili četvoročlana porodica", rekao je Stojanović.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Astromaut

Jel leteći afto?

NR

Ukradose mi ideju za bioskop..

SERIJE