"Kada sam raspoložena, ko sme da mi otme mikrofon?" Zorana Arunović otkrila koja pevačica joj je ostala dužna

Zorana Arunović je za MONDO pričala o svemu kroz šta je prošla na Olimpijskim igrama, a zatim se dotakla Milice Todorović sa kojom je zapevala na proslavi.

YouTube/MONDO/ATA Images/Antonio Ahel

Zorana Arunović i Damir Mikec obradovali su naciju i na Olimpijskim igrama u Parizu doneli su prvu medalju Srbiji - i to zlatnu! U razgovoru za MONDO, Zorana je otkrila i svoje druge skrivene talente, za koje, kako kaže, još uvek čeka potvrdu.

"Ja svoje pevačke sposobnosti dugo pokazujem, ali niko neće da me sluša. Ja mnogo volim da pevam, ne kažem da je to dobro", otkrila je.

Posle dočeka na Balkonu, Zorana je sa kolegama sportistima otišla u jedan prestonički lokal i tamo se dokopala mikrofona. Pevala je čuveni hit "Potopiću ovaj splav", a pored nje je bila Milica Todorović.

"Kada sam raspoložena, ko sme da mi otme mikrofon, niko ne sme! To jako cenim, nisam sigurna da drugi to cene što uzimam mikrofon i pevam. Ne znam da li me je lepo slušati, ali se ludo zabavljam", smeje se Zorana dok priča.

Aleksandra Perišić je pohvalila javno i rekla je "da je razvalila" svojim pevanjem. "Jao, pa dobro. Dobro, čekam da me Milica Todorović pohvali, idemo u tom smeru. Dobila sam komplimente da sam kraljica univerzuma, najzad da je to još neko rekao, ne samo ja."

ATA IMAGES / ANTONIO AHEL 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

A, kako je bilo videti Novaka, Jokića, Bogdana i ostale sportiste u drugom izdanju, uz piće i muziku, poslušajte u celom intervjuu koji je dala za MONDO: 

Zorana Arunović - MONDO intervju  YouTube/MONDO

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!