MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac
Ako vam ostane višak hleba od juče, prekjuče, evo jednostavnog trika koji će bajat hleb učiniti jestivim i ukusnim za pet minuta.
Staru veknu stavite na par sekundi pod mlaz vode, tako ćete hlebu vratiti vlažnost, a onda ga ubacite u rernu prethodno zagrejanu na 180 ili 200 stepeni i pecite ga nekoliko minuta.
Kad ga izvadite iz rerne, korica će biti krckava, a hleb ukusan skoro kao da ste ga kupili tog trenutka.
Ali, postoje dve "začkoljice": ovaj trik radi SAMO ako je u pitanju nenačeta vekna hleba ili nenačeta kifla, zemička i slično, i SAMO jednom na istoj vekni.
A ako želite da vam hleb duže ostane svež, čuvajte ga dobro zatvorenoj smeđoj papirnoj kesi, na sobnoj temperaturi, piše "Dejli mejl".
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Fenerbahče otpustio Bobana Marjanovića? Povratak u Evropu pretvara se u katastrofu!
Mondo ukrštenica za 23. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Sve što treba da znate o Crvena zvezda - Partizan: Prvi derbi u ABA ligi, a već se odlučuje cela sezona!