MEKSIČKA TORTILJA SA PILETINOM

Potrebno:
- 200 grama pilećih fileta
- kašika kumina
- kašika kurkume
- kašika tucane paprike
- kašika origana
- prstohvat soli
- kačkavalj

Priprema:
Meso isecite na krupnije zalogaje i pomešajte sa ostalim sastojcima.

Uključite šporet na najjače i na malo vrelog ulja kratko propržite meso. Sklonite tiganja sa šporeta, smanjite temperaturu i u drugom tiganju ugrejte kupovnu tortilju.

Po njoj poređajte nekoliko listića kačkavalja, ili ga izrendajte i dodajte piletinu sa začinima. Kada kačkavalj počne da se topi vreme je da uvijete tortilju i isečete je na zalogaje.

Uz ovo jelo možete da poslužite i neki sos za umakanje, kečap, kiselu pavlaku, ili mešavinu limete, maslinovog ulja i ruzmarina, i vaša žurka može da počne!

Pogledajte video:

Imamo još super video recepata za vas:

Potaž koji verovatno niste nikada jeli

Super jelo od starog hleba

Piletina za ručak i večeru

Grašak od juče...

Kad banane pocrne...

Kako od salate postaje pica

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.