Oslić u "Toskana" miksu

Potrebno:

- 500 grama oslića u filetima

- so, biber

- oko 3 kašike prezli

- sok od jednog limuna

- grančica svežeg ruzmarina

- kašika timijana

- prstohvat origana

- kašičica belog luka u prahu

- Frikom Toskana mix

- 4 kašike kuvanog kus kusa

Prirpema:

Pecite posoljenu ribu u rerni 20 minuta na 180 stepeni Celzijusovih. Za to vreme, u dubljoj posudi pomešajte prezle, limunov sok, začinsko bilje, beli luk, so i biber.

Dobijenu mešavinu treba posuti preko ribe i sve vratiti u rernu da se peče još 10 minuta na 180 stepeni Celzijusovih.

Na ulju propržiti "Frikom Toskana mix", dodati malo bibera i kus kusa.

Poslužiti na plitkom tanjiru povrće sa kus kusom i parčetom hrskavog oslića.

U ovom jelu uživaju čak i oni koji ne vole ribu!

Pogledajte video:

Probajte i ove recepte:

Ako ste se zaželeli leta... (VIDEO)

I zdravo i ukusno? Može!

Vreme je da očistite svoja creva (VIDEO)