Oslić u "Toskana" miksu
Potrebno:
- 500 grama oslića u filetima
- so, biber
- oko 3 kašike prezli
- sok od jednog limuna
- grančica svežeg ruzmarina
- kašika timijana
- prstohvat origana
Pecite posoljenu ribu u rerni 20 minuta na 180 stepeni Celzijusovih. Za to vreme, u dubljoj posudi pomešajte prezle, limunov sok, začinsko bilje, beli luk, so i biber.
Dobijenu mešavinu treba posuti preko ribe i sve vratiti u rernu da se peče još 10 minuta na 180 stepeni Celzijusovih.
Na ulju propržiti "Frikom Toskana mix", dodati malo bibera i kus kusa.
Poslužiti na plitkom tanjiru povrće sa kus kusom i parčetom hrskavog oslića.
U ovom jelu uživaju čak i oni koji ne vole ribu!
Pogledajte video:
Probajte i ove recepte:
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti