• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUSKI MARKET STIŽE U SRBIJU, A OVAKO IZGLEDA: Evo šta da očekujete od novog diskontnog lanca "Svetofor" (VIDEO)

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović

Kako je ranije najavljeno, cene bi mogle da budu i 20 odsto niže nego kod konkurencije.

 Ruski diskont lanac "Svetofor" stiže u Srbiju (Video) Izvor: YouTube/Printscreen/Janna Travels

Ruski diskontni lanac "Svetofor", koji je u evropskim zemljama poznat pod brendom MERE, počinje sa radom na srpskom tržištu, a za manje od mesec dana potrošači će moći da se snabdevaju u njihovim prvim marketima.

Već su u pripremi i najkasnije do sredine januara biće otvoreni prodajni objekti u Batajnici, Kruševcu i Subotici, tokom februara u Kraljevu i Vršcu, a do kraja aprila i početka maja planirano je da počne da radi ukupno 15 prodavnica u našoj zemlji.

Možda će vas zanimati

Kako je najavljeno polovinom avgusta iz ogranka ove ruske kompanije u Beogradu, na srpskom tržištu je planirano otvaranje najmanje 100 marketa prosečne površine od 1.000 kvadrata.

Tada su naveli da će njihove cene biti niže za 20 odsto od prosečnih, kao i da planiraju da rade direktno sa proizvodjačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačkom maržom.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Всеволод

Живим у Русији и често купујем у Светофору. Унутра не изгледа врхунски, више као магацин, али то и није важно. Главно је што су цене ниже у односу на друге у Русији, нпр од Глобуса, Магнита, Верног, Пјаторочке и сличних. Има у Русији мега маркета, који изгледају врхунски, али Светофор је најјачи са ценама. Одлично је што ће доћи у Србију. Надам се да ће бити и руских производа: блинчики, пастиле, згушонка, пељмени и слично.

lool

Bio sam u Rusiji.Nije skup, a ono sto ima je kvalitetno.Inace kad udjes imas utisak da si u velikom magacinu.Videcemo kako ce ovde da bude.Ja sam dugo bio ta to da se pomaze mala privreda i kupovao kod komsije u prodavnici.Ali taj komsija radnici trazi da mu vrati 3000 od minimalac kad joj uplati na racun.Tako da ovi sto mudruju neka mudruju

Mix

@lool 25 radnica radi po xiljadu dinara na dan 22 dana poslodavac uplati 32000 na racun sve po zakonu posle toga im da kovertu i u tu kovertu sve po 10 xiljada da vrate inace ima 5 stanova u Bg 10 apartmana na Zlatiboru vikendica po tari ne zna ni sam koliko ih ima pored Drine isto vikendice i krenula korona uzeo pare od drzave posle tri meseca zatvorio firmu kaze meni vise ne treba vi se snadjite Srbija pusta

special image