Jedan američki vojnik je preminuo, a drugi je povređen u Teksasu, nakon oružanog sukoba. "Jedan vojnik je mrtav, a drugi je ostao u bolnici u subotu, nakon pucnjave van baze u centralnom Teksasu", potvrdio je potpukovnik vojske Čarls Paterson za  Fox News, u subotu uveče.

Obojica muškaraca, koji još uvek nisu identifikovani, raspoređeni su u 1. konjičku diviziju u III oklopni korpus armije u Fort Kavazosu, ranije poznatom kao Fort Hud. Paterson je rekao da pucnjavu u subotu ujutru istražuju vojska i policijska uprava Nolanvil i da baza "podržava porodice" nakon incidenta.

Policija u Nolanvilu potvrdila je u saopštenju za javnost da odeljenje sarađuje sa Odeljenjem za krivične istrage vojske Fort Kavazos.

Preživeli vojnik je u stabilnom stanju, rekao je Paterson. Vlasti nisu dale nikakve druge detalje o pucnjavi, uključujući i o čemu je bila svađa.

BONUS VIDEO: "NEĆE PRIZNATI PORAZ TOKOM PREDIZBORNE KAMPANJE" Lutovac: Da li Bajden pravilno rasuđuje? Pitanje je kada će DIĆI BELU ZASTAVU

"NEĆE PRIZNATI PORAZ TOKOM PREDIZBORNE KAMPANJE" Lutovac: Da li Bajden pravilno rasuđuje? Pitanje je kada će DIĆI BELU ZASTAVU Kurir TV

(Mondo/M. Š.)