Sir koji se razvlači, krckavi hleb, aroma maslaca i mladog luka? Ovo je sendvič za one koji baš vole da se počaste, a da ne moraju satima da budu pored šporeta!
Sastojci:
Hleb od kiselog testa
Dve kašičice senfa
Šunka
100 grama vašeg omiljenog tvrdog sira
Jedan mladi luk
Maslac
Priprema:
Jedno parče hleba namažite tankim slojem senfa. U tiganju rastopite kašičicu maslaca na srednjoj vatri, i položite taj komad tako da je senf gore. Na njega stavite dva lista šunke.
Narendajte sir, pomešajte ga sa seckanim mladim lukom, i obilno pospite hleb u tiganju.
Odozgo stavite drugo parče hleba i odmah poklopite tiganj. Posle nekoliko minuta, pažljivo prevrnite sendvič da se zapeče i druga strana, a sir ne bude sasvim rastopljen.
Predlažemo vam da ovaj izdašni sendvič servirate uz neku od naših čorbica!
Partizan nemilosrdan u ABA, gazi redom: Pukla stotka, crno-beli ne daju vrh tabele!
Pukla stotka u "Areni", Zvezda ne da Partizanu da pobegne: Crveno-beli stigli na vrh, sad čekaju derbi!
"Bilo je čudnih odluka...": Drčelić se oglasio nakon poraza Zvezde u Evroligi!
Partizan u ABA mora da dobije pojačanje: Željko mu našao ulogu, da ne bude prvi precrtan!
Željko slušao, novinar ga šokirao predavanjem usred konferencije: Je l' znate zašto je Zvezda inferiorna?