Šef Džejmi Oliver poznat je brzoj pripremi i savršenomm kombinovanju moderne i tradicionalne kuhinje.
Pripremite slatkiš koji nosi naziv "Kantenberijski puding".
Sastojci:
1 jaje
3 žumanceta
3 belanceta
560 ml mleka
115 g sitnih hlebnih mrvica
30 + 145 g šećera
5 kesica vanilin šećera
6 kašika džema od maline
Priprema:
Celo jaje i žumanca ulupati, pa dodati mleko, mrvice, 30 g šećera i vanilin šećer. Džemom prekriti dno vatrostalne posude (može i više manjih). Preko preliti umućenom smesom i staviti da se peče u rerni zagrejanoj na 150 stepeni C, oko sat vremena. Belanca umutiti u čvrst sneg i lagano im dodati šećer (145 g), pa rasporediti po žutom filu. Vratiti u rernu da se peče još 15-20 minuta, dok belanca ne dobiju smeđu boju.
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!