Ukusan, jednostavan i jeftin ručak? Isprobajte ovaj recept!

Imamo još dobrih ideja za ukusna jela, isprobajte naš recept za musaku od tikvica, predlažemo da je servirate uz brzi hleb sa sodom bikarbonom!

Sastojci:

Dva krupnija krompira

Jedna veća glavica luka

Pakovanje viršli (dva do četiri komada)

Priprema:

Krompir i luk očistite i iseckajte na manje kockice.

U dublji tiganj stavite ulje, dodajte krompir, luk, posolite i pobiberite. Dinstajte na srednjoj vatri, mešajući povremeno.

Ako želite, možete dodati i malo paradajz pelata.

Viršle isecite na kolutiće, a kada se krompir zapeče, ubacite ih u tiganj i nastavite s dinstanjem i promešajte povremeno.

U tiganj dolijte malo vode, pa nastavite da dinstate još desetak minuta, ili dok voda ne ispari. Služite toplo.