Uskršnja trpeza se ne može zamisliti bez punjenih jaja.
Ovaj recept je naš predlog!
Sastojci:
8 jaja
1 konzerva tunjevine u komadu
5 kašika krem sira
1 kašika majoneza
pera mladog luka
so
biber
Priprema:
Tvrdo skuvati jaja, ukloniti ljusku, pa ih dekorativno raseći na pola. Pažljivo izvaditi žumanca, usitniti ih i pomešati sa krem sirom i majonezom. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Dodati komadiće tunjevine i iseckana pera mladog luka. Napuniti jaja i dekorisati mladim lukom.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina