![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Probali ste "benedikt", "na oko", omlet, kajganu... Ali jaja pripremljena na ovaj način još niste!
Sastojci:
8 tvrdo kuvanih jaja
400 g mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
so
biber
malo aleve paprike
400 g pirea od krompira
1 sveže jaje
Paniranje:
1 sveže jaje
1 šolja prezli
Priprema:
Meso pomešati sa iseckanim crnim i belim lukom i dodati začine. Dodati pire od krompira pomešan s jednim jajetom. Dobro izmešati da smesa bude ujednačena (ako je suviše meko, dodati malo brašna). Smesu razviti na dasci prethodno posutoj brašnom i iseći na kvadrate. Na svaki staviti po jedno bareno jaje i uviti u lopticu. Loptice stavljati u umućeno jaje, pa u prezle. Ostaviti u frižideru oko pola sata da se jaja i prezle malo stegnu. Zatim, pržiti na vrelom ulju dok lepo ne porumene.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću