Ako volite ukusne grickalice ili priloge, ovo je savršen recept - mogu da ga pripreme i potpuni početnici u kuhinji!
Za ljubitelje italijanskih, aromatičnih recepata, predlažemo da probate i pileće rolnice sa mocarelom, kao i kanelone sa sirom!
Sastojci:
Jedna šolja sušene palente
Tri šolje vode
Kašičica ruzmarina
40 grama parmezana
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
Palentu i vodu zagrejte do ključanja, i kuvajte uz mešanje 15-20 minuta, ili dok ne dobijete gustu smesu koja se odvaja od ivice šerpe. Sklonite s vatre, umešajte parmezan, ruzmarin, so i biber.
Dobijenu smesu izlijte u mali pleh, tako da dobijete ravan sloj debeo oko dva santimetra. Ohladite u frižideru, potom isecite na štapiće, poređajte na pleh obložen papirom za pečenje, prelijte s malo maslinovog ulja i zapecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok ne dobiju zlatnu boju.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti