Sastojci:
Mrvičasta smesa:
100 g brašna
30 g zobenih pahuljica
50 g šećera
narendana kora limuna
80 g putera
Voćni fil:
500 g malina
3 kašike šećera
2 kašike meda
1 kesica pudinga od malina
1 vanilin šećer
sok od 1 limuna
Priprema:
Zagrejati rernu na 180 stepeni C. U posudu sipati brašno, pahuljice, narendanu koru limuna i šećer, izmešati, pa dodati iseckan puter. Umesiti da se dobije mrvičasta smesa. U veću posudu staviti usitnjene maline, pa redom dodavati šećer, med, prah za puding od malina, vanilin šećer i sok od limuna. Promešati, pa izliti u okruglu namašćenu vatrostalnu posudu (prečnika 22 cm) i poravnati. Preko rasporediti mrvičastu smesu i peći otprilike pola sata.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu