Sprema se najjednostavnije moguće i odličan je izbor kada vam se ne "petlja" previše oko hrane.
Sastojci:
Oko 400 grama kukuruza šećerca
Tri veća paradajza
Jedan crni luk
¼ šolje bosiljka
¼ maslinovog ulja
Dve kašike sirćeta
So i biber po ukusu
Priprema:
Sipajte u šerpu vode i posolite, pa stavite da provri. U vrelu vodu sipajte kukuruz i ostavite da se krčka desetak minuta. Ocedite vodu i ostavite šećerac da se ohladi.
U većoj posudi pomešajte kukuruz, iseckan paradajz, luk, bosiljak, maslinovo ulje, sirće, so i biber, pa poslužite.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!