![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Ako niste u prilici da "raspalite" roštilje, pripremite ih u tiganju, na malo ulja.
Brzi recepti su savršeni za leto, probajte i ražnjiće zalivene pivom i burgere sa slaninom i sirom!
Sastojci:
500 g junećeg mesa
1 tikvica
2 paprike
1/2 glavice crnog luka
1 kašičica ulja
so
biber
origano
Priprema:
Meso iseći na krupnije kocke i posoliti po ukusu. Tikvicu oprati i iseći na kolutove (ne ljuštiti), a papriku i crni luk iseći na kocke. Sve ove namirnice naizmenično ređati na drveni ražnjić. Nanizane ražnjiće začiniti i ispeći na roštilju ili u tiganju, na maloj količini ulja.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Manje smo kukali, ružno je da se tako omalovažava": Zvezdin MVP Filip Petrušev traži više poštovanja