Ako su vam dosadili klasični hamburgeri, napravite ovaj pileći pun mirisnih začina!
Ako ste se uželeli toplih jela, imamo još super recepata - evo kako se prave musaka od tikvica i zapečeni karfiol!
Sastojci:
500 grama mlevenih bataka i karabataka
Dva čena belog luka
Pola glavice crnog luka
Dve kašike paradajz pirea
Pola kašičice ljute papričice
Kašičica peršuna
Kašičica putera
So, biber
Ulje
Priprema:
Na puteru propržite sitno seckani crni i beli luk. Sklonite s vatre, pomešajte sa svim začinima i potom sa mlevenim mesom. Pazite da ne "gnjavite" burgere previše dok ih formirate, da bi bili mekši i sočniji.
Zagrejte ulje u tiganju s debelim dnom i dobro propržite burgere sa obe strane, dok iz njih ne curi providna tečnost kada ih bocnete viljuškom ili čačkalicom.
Servirajte ih u zemičkama uz puno sveže salate, ili druge dodatke po izboru.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
"Ovo je trenutak da njemu odgovorim, kome nije jasno objasniću opet": Željko se naljutio, Partizan je oštećen
"Gde ide ABA liga sa ovakvim suđenjem? Partizan će da stavi prst na čelo": Mijailović podigao glas zbog grešaka
Uroš Blažić pretučen u zatvoru u Smederevu: Ubica iz Mladenovca stupio u štrajk glađu
Crvena zvezda bez petorice u Evroligi: Sferopulos progovorio o problemima, ima 11 igrača na raspolaganju
"Mrtvak, uništio je Božić": Sraman napad Amerikanaca na Nikolu Jokića!