Ako volite tikvice, sigurno će vam se dopasti i nešto drugačija pasta i lazanja sa sirom.

Sastojci:

4 okrugle tikvice

2 kašičice putera

1 manja glavica crnog luka

2 čena belog luka

2 jajeta

1/2 šolje feta sira

1/2 šolje narendane gaude

2 kašičice iseckanog peršuna

1/2 kašike brašna

so

biber po ukusu

mlevena crvena paprika

Priprema:

Iseći tikvicama vrh, pa ih izdubiti. Izvađenu sredinu pomešati sa iseckanim crnim i belim lukom, pa propržiti na puteru, dok ne omekša. Kad se prohladi, izmešati sa brašnom, sirom, peršunom i ulupanim jajima. Smesom napuniti tikvice i posuti po vrhu sa malo mlevene crvene paprike. Peći na 190 stepeni C, 20-25 minuta. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.