Marinada od limuna će učiniti da piletina bude mekanija i ukusnija. Odlično se kombinuje uz prženo ili pečeno meso.
Sastojci:
Dve kašike maslinovog ulja
Jedan limun
Kašika sušenog origana
Kašika ruzmarina
Dva čena belog luka
Kašičica soli
¼ kašičice mlevenog bibera
Prstohvat mlevene paprike
Priprema:
U veću posudu stavite isceđen limunov sok i izrendanu limunovu koru, maslinovo ulje, izrendan beli luk, origano, so i biber.
Piletinu koju pripremate u ovoj marinadi ostavite da stoji najmanje pola sata, a zatim je spremite na željeni način – prženjem, pečenjem...
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina
Zvezdin Amerikanac hitno reagovao na pomen otkaza Sferopulosu: Šuter crveno-belih se oglasio na Instagramu