Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom

Potrebno:

- svinjski file (koji je stajao u marinadi od ulja, soli i belog luka)

- so, biber, suvi peršunov list

- 450 grama "Frikom" sataraša

- 500 grama "Frikom" njoke

- kačkavalj (količina po želji)

Prirpema:

Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.

Obarite njoke.

U posudu za pečenje dodajte meso i povrće, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.

Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih.

Pogledajte video:

 Probajte i ove super recepte:

Piletina koja se, bukvalno, topi u ustima

Vruće korpice za vruću atmosferu (VIDEO)

Ako (ne) volite ribu... (VIDEO)

Ako ste se zaželeli leta... (VIDEO)

I zdravo i ukusno? Može! (VIDEO)

Vreme je da očistite svoja creva (VIDEO)