Samo za PRAVE gurmane (VIDEO) | Mondo Portal

  • Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.
Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Samo za PRAVE gurmane (VIDEO)

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Kada u mesari kupite dobar svinjski file, greh je da ga ne iskoristite na najbolji način. Na primer, OVAKO...

Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom

Potrebno:

- svinjski file (koji je stajao u marinadi od ulja, soli i belog luka)

- so, biber, suvi peršunov list

- 450 grama "Frikom" sataraša

- 500 grama "Frikom" njoke

- kačkavalj (količina po želji)

Prirpema:

Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.

Obarite njoke.

U posudu za pečenje dodajte meso i povrće, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.

Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih.

Pogledajte video:

Mondo & Frikom Kuhinja - Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom
Izvor: YouTube

 Probajte i ove super recepte:

Piletina koja se, bukvalno, topi u ustima

Vruće korpice za vruću atmosferu (VIDEO)

Ako (ne) volite ribu... (VIDEO)

Ako ste se zaželeli leta... (VIDEO)

I zdravo i ukusno? Može! (VIDEO)

Vreme je da očistite svoja creva (VIDEO)

Inicijalizacija u toku...

Komentari 9

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Anonymous

KAKVA SVINJETINA I MESOO ALO. Hahahah zato i dobijamo bolesti. Nemojte ovo jesti..Molim vas.

asddsdads

@Anonymous Da, da, ne treba jesti meso....aj ubi se molim te

M.

Gde nam sad o ovome kad je post! Jos samo da mi neko spremi posle nedelje kad se pricestim.

HOROSKOP

KOLUMNE

KUHINJA