Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom
Potrebno:
- svinjski file (koji je stajao u marinadi od ulja, soli i belog luka)
- so, biber, suvi peršunov list
- 450 grama "Frikom" sataraša
- 500 grama "Frikom" njoke
- kačkavalj (količina po želji)
Prirpema:
Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.
Obarite njoke.
U posudu za pečenje dodajte meso i povrće, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.
Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih.
Pogledajte video:
Probajte i ove super recepte:
Petrušev dominirao, Zvezda šokirala Monako: Kodi i Filip za muk u Monte Karlu!
Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio
Nedović tražio izmenu i samo seo na klupu! Loše vesti za Zvezdu, ovo ne valja
Šok za šokom u Evroligi, Zvezda ispala iz Top 6: Preokreti, produžeci i drame, loše vesti za crveno-bele!
"Ne gledamo tabelu, ne obraćamo pažnju na to!" Navijači u transu, ali Sferopulosa to ne zanima