Ušuškana piletina sa brokolijem i gorgonzolom
Potrebno:
- 200 grama pilećih fileta
- so, biber
- beli luk u prahu
- 450 grama "Frikom" brokoli
- 2 decilitra pavlake za kuvanje
- 250 grama "Frikom" lisnatog testa
- 100 grama gorgonzole
- jedno jaje
- kašika susama
Priprema:
Na ulju propržite krupnije iseckanu piletinu, dodajte so, biber i beli luk, brokoli i pavlaku.
Lisnato testo istanjite oklagijom.
U posudu za pečenje sipajte meso sa povrćem, dodajte kriške gorgonzole, i sve prekrijte, "ušuškajte" lisnatim testom, koje ćete potom premazati mešavinom jajeta, ulja i susama.
Pecite u rerni 25 minuta na 200 stepeni Celzijusovih.
Pogledajte ceo postupak u videu:
Probajte i ove recepte:
Petrušev dominirao, Zvezda šokirala Monako: Kodi i Filip za muk u Monte Karlu!
Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio
Svetislav Pešić u emisiji izdiktirao spisak Srbije: Pozvao trojicu iz Zvezde, a četvoricu iz Partizana
"Ne gledamo tabelu, ne obraćamo pažnju na to!" Navijači u transu, ali Sferopulosa to ne zanima
Nedović tražio izmenu i samo seo na klupu! Loše vesti za Zvezdu, ovo ne valja