Kuhinja

UVEK DOBRA IDEJA! Juneći ražnjići sa povrćem

Autor Maja Gašić

Kombinacija koja ne može da "omane"!

Ako niste u prilici da "raspalite" roštilje, pripremite ih u tiganju, na malo ulja. 

Brzi recepti su savršeni za leto, probajte i ražnjiće zalivene pivom i burgere sa slaninom i sirom!

Sastojci:

500 g junećeg mesa 

1 tikvica

2 paprike

1/2 glavice crnog luka

1 kašičica ulja

so

biber

origano

Priprema:

Meso iseći na krupnije kocke i posoliti po ukusu. Tikvicu oprati i iseći na kolutove (ne ljuštiti), a papriku i crni luk iseći na kocke. Sve ove namirnice naizmenično ređati na drveni ražnjić. Nanizane ražnjiće začiniti i ispeći na roštilju ili u tiganju, na maloj količini ulja. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.