Rutina

ZGRAŽAVAJU JAVNOST 365 DANA, A SPOJILE IH ZDRAVE NAVIKE: Zajedno su zbog iste ishrane i PRAVILA u krevetu - obavezno je!

Autor Tamara Veličković

Kortni Kardašijan i Travis Barker osvojili su jedno drugo zdravim navikama, rutinom i načinom ishrane.

Izvor: Instagram/kourtneykardash

Kortni Kardašijan i bubnjar Travis Barker važe za jedan od najskandaloznijih parova u svetu poznatih. Često su na udaru kritika zbog neprimerenog ponašanja, ne libe se da pokažu intimnost na javnim mestima, a njihova rutina je još jedan dokaz da se "sličan sličnom raduje".

Za Travisa su zdravlje i dobre navike uvek bile prioritet. U jednom intervjuu otkrio je da su dve stvari povezale njega i njegovu suprugu Kortni.

"Naše prijateljstvo počelo je pre deset godina. Oboje smo bili zaljubljeni u velnes, zdrav način života. Voleli smo zdravo da se hranimo, vežbamo i da budemo izvrsni roditelji", rekao je Barker koji ističe da jedno pravilo u krevetu uvek mora da se poštuje.

"Svako jutro u krevetu pijemo 'matchu', bez obzira na to gde se nalazimo. Vežbamo, hodamo ili trčimo pet kilometara dnevno", dodao je Barker.

"Matchu" je inače čaj, obrađen od posebno uzgojenih listova zelenog čaja, koji se tradicionalno konzumira u istočnoj Aziji. Ovaj čaj ima dosta zdravstvenih prednosti, a brojna istraživanja pokazala su da najviše deluje u zaštiti jetre.

Inače, Barker ističe da Kortni i on vode računa o ishrani i strogo paze šta ne jedu. Od 13. godine je vegeterijanac, a poslednjih 16 godina je vegan.

"Kortni je 99 odsto veganka, što mi se sviđa. Nema krzna, nema mesa, nema ribe. Još samo treba da se odrekne sira i maslaca. Uvek sam govorio svojoj deci da budu zdrava, da piju vodu i ne koriste proizvode koji su otrovni", rekao je bubnjar.

Podsetimo, ranije ove godine, Travis je hospitalizovan zbog pankreatitisa, kada su lekari naveli da trpi jake bolove. Kortni je sve vreme bila uz njega, a sve se dogodilo samo mesec dana nakon što su se venčali u Portofinu u Italiji.

Pogledajte neke od najupečatljivijih fotografija Kortni i Travisa:

(MONDO)