Slušaj vest

Real Madrid je uspeo da upiše pobedu u drugom kolu primere, posle remija sa Majorkom u prvom kolu savladali su Valjadolid 3:0. Opet je dugo škripalo u napadu, da bi Federiko Valverde načeo goste u 50. minutu. Čekalo se na drugi gol do 88. kada je Brahim Dijaz dao prelep gol lbom, a mladi Brazilac Edrik koji je ušao u 86. minutu stigao je do kraja meča da postigne gol. 

Mladi 18-godišnji Brazilac je dugo čekao da dođe u Real Madrid, pošto ga je najtrofejniji klub na svetu kupio još kada je imao 16 godina. Morao je u Brazilu da ostane do 18. a sada je posle gola otkrio da je po dolasku u Madrid prošao pravi pakao!

"Pobedili smo 3:0 i možemo da budemo srećni, lepa je bila atmosfera na stadionu. Ovo je bila pobeda pred našim porodicama koje su bile na tribinama, a meni to puno znači, znamo šta smo sve prošli u Madridu. Ljudi su ovde kritikovali mene i moju porodicu, moju devojku, to su bili teški momenti, sve je izgledalo kao pakao. Ali, evo danas je divan dan, treba doživjeti ovaj trenutak, puno nam znači svima", rekao je mladi Endrik. 

On je i na predstavljanju u Real Madridu pustio suzu, a iako mu je tek 18 godina itekako ima iskustva. U Palmeirasu je uspeo da upiše 66 ligaških nastupa i da postigne 18 golova, a u seniorskom timu Brazila je već odigrao deset mečeva i dao je tri gola. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena Sport povreda Aleks Abrines na Barselona - Real Madrid