Slušaj vest

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da uđu u Ligu šampiona! Pobeda nad Bode Glimtom u Beogradu (2:0) poništila je poraz na severu Norveške prethodnog utorka (2:1) i četi Vladana Milojevića bila je dovoljna da se nađe u drušštvu najboljih evropskih timova. Fudbaleri su slavili na terenu i tokom kruga po atletskoj stazi, Vladan Milojević je plakao pred kamerama, a Zvezdan Terzić je odmah otvarao šampanjac!

Generalni direktor Crvene zvezde bio je pripremljen za pobedu njegovog tima, pa je u prvim minutima nakon velike pobede srpskog šampiona otvorio piće i tako označio početak slavlja. Terzić je slavio sa svojim najbližim saradnicima, bez kojih ne bi bili zamislivi ovako dobri rezultati crveno-belih na međunarodnoj sceni. Pogledajte kako je to izgledalo:

Učešće u novom formatu Lige šampiona za Zvezdu će biti potpuno drugačije iskustvo, nakon što su u poslednjih nekoliko sezona tri puta igrali "stari" model, odnosno grupnu fazu Lige šampiona. Pored tih učešća u Ligi šampiona Crvena zvezda ima i četiri grupne faze Lige Evrope, a veoma uspešan niz rezultata na međunarodnoj sceni počeo je još 2017. godine prvim dolaskom Vladana Milojevića na klupu crveno-belih. Osam godina i osam grupnih faza - za svako poštovanje.

BONUS VIDEO:

Kurir Himna Lige sampiona