Slušaj vest

Partizanovo košmarno leto kao da večno traje. U nedelju uveče, crno-beli su doživeli poraz od OFK Beograda, u šokantnoj završnici utakmice u Zaječaru.

Bio je to treći uzastopni superligaški meč crno-belih u kojem nisu pobedili (posle remija 0:0 protiv IMT-a i Vojvodine), a čak sedmi u nizu, ako uzmu u obzir i evropske utakmice protiv Lugana i Genta.

Situacija teško da može da bude teža za tim Aleksandra Stanojevića dok se bliži 174. "večiti derbi", zvanično zakazan za ponedeljak, 23. septembar, u 19 časova. Biće to tačno 50. dan od poslednje Partizanove pobede i poslednji meč Stanoje. Biće to i prvi dan jeseni, nakon leta koje će svi u Humskoj želeti da zaborave.

Na dan utakmice u Zaječaru Partizan se oprostio od još jednog napadača, jer je Ksander Severina otišao u Izrael, nakon što je Mateus Saldanja prešao u Ferencvaroš u Mađarskoj. Istovremeno, nije ostvarena Stanojevićeva želja da umesto Saldanje u špicu bude Lazar Romanić.

Sa druge strane terena, očigledno je da je veliki problem i odbrana, koja nije sprečila OFK Beograd da postigne tri gola, već mu je u završnici čak i asistirala svojim greškama.

MN Press Partizan oFK

Dugo bi trajalo nabrajanje svih problema crno-belih u ovom trenutku. Kakva je situacija pokazuje i izgled tabele, na kojoj je Partizan kraj Tekstilca, sa 11 osvojenih bodova u šest kola. Takođe, i sa minusom od osam poena u odnosu na Crvenu zvezdu, uz odigrani meč manje.



Standings provided by Sofascore